Meny

Beställa takstolar

Så här går det till

Takstolarna syns sällan när huset står klart, men vi ser dem som något av det viktigaste på hela huset. Du ska alltid kunna känna dig trygg med att det håller, år efter år. När du kommer till oss med en förfrågan på takstolar tar vi fram ett ritnings- och beräkningsunderlag som vi presenterar för dig. Du har då ett tydligt beslutsunderlag och kan bestämma om du vill gå vidare eller göra några förändringar.

Offertförfrågan

Takstolsfabrik utanför Gävle

När du har godkänt underlaget sätter vi igång med tillverkning av dina takstolar. Tillverkningen sker i vår moderna takstolsfabrik i Vinnersjö, strax utanför Gävle. Här använder vi den senaste tekniken i allt från kap till press. När takstolsvirket är kapat i exakta dimensioner lägger vi ut det enligt ritningarna och sammanfogar virket med spikplåtar med hjälp av en hydraul-driven press. När takstolarna är färdigtillverkade buntar vi ihop dem och levererar till dig.
 

Snabba takstolsleveranser

Processen från ritning och tillverkning till leverans sker snabbt och smidigt. När du gör din beställning får du alla detaljer kring leverans, vilket gör att du i lugn och ro kan planera ditt husbygge.

Kontakta oss